Bericht vanuit gemeente Alkmaar: Een dorpsagenda voor uw dorp

Hoe zorgen we er samen voor dat het nu, en in de toekomst, fijn wonen, werken en leven is in de dorpen van landelijk Alkmaar? Laat ons weten wat ú belangrijk vindt. Vul voor 31 maart 2024 de online vragenlijst in. En praat daarna mee over de toekomst van uw dorp tijdens de bewonersbijeenkomsten. Het resultaat: een agenda voor uw dorp met acties waar we samen mee aan de slag kunnen.

Uw input is belangrijk

Als gemeente vinden we het belangrijk om een goed beeld te krijgen van wat er leeft in de dorpen van landelijk Alkmaar. Daarom gaan we de komende maanden in gesprek met inwoners, ondernemers en andere betrokkenen. Hoe ervaart en beoordeelt u het wonen, werken en leven in uw dorp? Wat vindt u belangrijk en waar bent u trots op? En natuurlijk willen we ook weten wat beter kan.

Stap 1: online vragenlijst

Met een online vragenlijst willen we eerst inzicht krijgen in de thema’s die in elk dorp spelen. Laat ons weten hoe uw dorp een fijne plek blijft om te wonen, werken en leven. U kunt de vragenlijst tot en met 31 maart 2024 invullen.

  • De online vragenlijst: inzendmogelijkheid gesloten
Dorpsagenda (dorpsvisie) gemeente Alkmaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *