Er is duidelijkheid over het doorgaan van de Schermerhorner kermis.
Na de persconferentie van de regering van vrijdag 28 mei begon menig hart harder te kloppen: er wordt steeds meer mogelijk. Een groep mensen, met afvaardiging van het Kermiscomité, SV Sporting S, Rock Schermerhorn en de Dorpsraad, heeft snel gereageerd en een eerste brainstorm gehad. Zij stuiten echter op te veel zaken waardoor het niet anders kan dan dat er geen centraal georganiseerde kermis op poten gezet kan worden.

Belangrijkste feit is dat er geen vergunning wordt afgegeven voor evenementen die binnen acht weken plaatsvinden. Daarnaast moest men een uitgebreid draaiboek opstellen, zich houden aan COVID-protocollen en de weersafhankelijkheid is te groot.

Helaas, maar reden te meer om uit te kijken naar volgend jaar met een goed voorbereid feestweekend met kermis en prutmarathon!

Geen kermis Schermerhorn in 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *